Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

Nükleofil DNA Işıltısı

Nucleofill DNA ışıltısı, doğal polünükleotitler içeren yeni jenerasyon mezoterapi uygulamasıdır.

Nükleofil DNA Işıltısı
Nükleofil DNA Işıltısı  Border

Yüksek antioksidan etki ve yoğun nemlendirme sağlar. Güzellik aşıları, medikal estetik dünyasının popüler uygulamaları arasındadır çünkü cilt altında doğal bir gençleşme ve dolgunlaşma elde etmemizi sağlarlar. Toplamda 15-20  dakika süren, son derece konforlu bir işlem sayesinde derin dokuya iletilen yüksek oranda vitamin, mineral ve amino asitler, cildi içten dışa yeniler ve tazeler. DNA Işıltısı olarak bilinen Nucleofill tedavisi, çoklu DNA zincirleme yeteneğine sahip zengin içeriğiyle aynı anda yoğun bir nemlendirme, cilt yapısında hücresel bazda gençleşme, yaşlanma karşıtı koruma ve cilt altında biyolojik yeniden yapılanma sağlar. Tek bir uygulama ile cilt altına bu kadar zengin bir içeriğin gönderilmesi, Nükleofil DNA Işıltısı uygulamasını diğer mezoterapi ve güzellik aşılarından ayıran, önemli bir özelliğidir.

Nucleofill DNA Işıltısı Nedir?

Hücre yapısında bulunan nükleotitler bir araya gelerek polinükleotit yani çoklu nükleotit yapılar meydana getirir. Nükleotidler, hücre metabolizması için önemli yapılardır. Nucleofill DNA Işıltısı, Somon DNA’sından elde edilen çoklu nükleotit polinükleotidler içerir. Yoğun akışkan jel formundaki Nükleotit DNA Işıltısı, cilt altında gereksinim duyduğumuz çok sayıda nükleotid, tek bir karışımda derin dokulara ileten bir tür gençlik aşısıdır. Cildin yaşlanmasının temel sebebi yaş ilerledikçe serbest radikallere karşı savunma mekanizmalarının zayıflaması olduğu gerçeğini göz önünde tutacak olursak, Nucleofill DNA Işıltısı; cildi serbest radikallere karşı güçlendirirken mükemmel bir cilt yenileme sağlar. Yavaş ve kalıcı bir rejenerasyon etkisine sahip olmasının yanı sıra biyolojik olarak uyumlu içeriği sayesinde alerjik tepkimeye neden olmaz. Nükleofil DNA Işıltısı, herhangi bir yan etkisi olmayan son derece güvenli bir cilt gençleştirme ve yaşlanma karşıtı koruma protokolüdür.

Nucleofill DNA Işıltısı Ne İşe Yarar?

Nucleofill DNA ışıltısının içeriğinde bulunan saf formdaki PN Poly Deoksiribonükleotit, çok güçlü bir tıbbi rejeneratif içeriktir, hücreyi yeniler. Cilt hücrelerinin gençleşmesini sağlayan Nucleofill DNA ışıltısı, adeta cildin yaşını geriye doğru sarar. İçeriden dışarıya doğru güçlenen cilt, sıkılaşır. Cilt yenileme, yaşlanma karşıtı koruma ve yoğun cilt besleme özelliği ile Nükleofil DNA Işıltısı, medikal estetikte ihtiyacımız olan birçok şeyi bir arada sunar.

  • Cilt altında yoğun ve derin nemlendirme sağlar.
  • Anti-aging koruma etkisine sahiptir.
  • Lifting etkisi ile cildi sıkılaştırır.
  • Yaşlanma belirtilerini iyileştirir.
  • İnce kırışıklıkları açar, yeni kırışıklık oluşmasını engeller.
  • Cilt tonunu eşitler. Cildi canlandırır, parlaklık verir.

Nükleofil DNA Işıltısı gibi çoklu kazanımları olan medikal uygulamalar, özellikle ileri yaşlardaki ciltler için son derece idealdir. Anti-aging koruma için ayrı, yoğun nemlendirme ve cilt canlandırma için ayrı, cilt sıkılaştırma için ayrı işlemler yapmaktan kurtulmuş oluruz. Böylece hasta daha az yorulur, üstelik zamandan tasarruf etmiş oluruz.

Nükleofil DNA Işıltısı Etkileri

Nükleotit, yapısı gereği yüksek miktarda su çekme kabiliyetine sahiptir. Bu özelliği sayesinde Nucleofill DNA Işıltısı cildin nem miktarını önemli ölçüde ve uzun süre kalıcı olacak şekilde artırır. Derin dokularda yoğun ve kalıcı nemli ortam, kolajen üretimini tetikler ve fibroblast dokunun dolgunlaşmasını sağlar. Serbest radikallerle mücadelede antioksidanların görevi çok önemlidir ve Nükleofil DNA Işıltısı yüksek antioksidan etkisi sayesinde hücrenin hasar görmesini engeller, geçmiş tahribatı iyileştirir. 

 Cilt hücrelerinin fibroblast dokuyu yenileyebilecek ideal fizyolojik ortama sahip olmasını sağladığı için Nucleofil DNA Işıltısı biyolojik olarak cildin kendi kendini yenilemesini tetikler, uyarır. İlk seanstan itibaren cildin esnekliğini gözle görülür şekilde artırır. Düzenli kullanımda elastikiyet kaybını durdurabilir. Nükleofil DNA Işıltısı sonrası cilt katmanlarının güçlenir, cilt gençleşir ve cildin çevresel koşullara karşı direnci kuvvetlenir.

Nucleofill DNA Nasıl Yapılır?

Jel formundaki Nucleofill dna aşısı, iğne ile gerçekleştirilen bir mezoterapi uygulamasıdır. Çok ince iğneler kullanılır. Derin dokuya, az miktarda ve yavaş yavaş enjekte edilir. İşlemden 15 dakika önce anestezik krem ile uygulama bölgesi uyuşturulur. Nükleofil DNA Işıltısı, acısız bir medikal estetik uygulamasıdır. Anestezi sonrası işlemin tamamlanması birkaç dakika kadar sürer. Cilt gençleştirmenin yanı sıra özellikle göz çevresinde kullanılan Nükleofil Eyes ve saç mezoterapisinde uyguladığımız Nükleofil Hair, diğer nükleofil türleri ve kullanım alanlarıdır. Nükleofil DNA Işıltısı, alerjen içermez ve doku uyumu son derece yüksek bir vitamin kompleksidir. Bu sebeple herhangi bir yan etki gelişmesi düşük bir ihtimaldir. Her cilt tipi için uygun, her yaşta kullanılabilen içeriği Nükleofil DNA Işıltısı’sının önemli avantajlarından biridir.

Nucleofill DNA Işıltısı Kaç Seans Yapılmalı?

Seans sayısını belirleyen en önemli kriter, cildin biyolojik yaşıdır ve düzenli cilt bakımı yapan kadın ve erkeklerde cilt yaşı genellikle daha gençtir. Nucleofill DNA Işıltısı, olgun ciltlerde en az 3 seans olarak uygulanmalıdır. Böylece cilt altında başlayan doku onarma süreci daha uzun süre desteklenerek devam eder ve nihai sonuç çok daha büyük bir iyileşme, gençleşme elde etmek olacaktır. Protokol tamamlandıktan sonra 6 ay/1 sene arayla Nükleofil DNA Işıltısı tekrar etmek, sonucun kalıcı olmasını sağlar. Genç ciltlerde tek seans olarak uygulama yapmak mümkün olduğu gibi, seans aralığı uzatılarak 2 veya 3 sean şeklinde uzun sürece yayılan bir protokol kurmak da alternatif bir yaklaşımdır.

Nucleofill DNA Işıltısı Ne Zaman Etki Eder?

İlk seanstan 2 hafta sonra cildin lift etmeye başladığını, derin dokuların gerginliğini hissetmeye başlarsınız. Bu noktada genellikle ikinci seansın zamanı da gelmiş olur. Sonrasında cilt giderek iyileşmeye, aydınlanmaya, sıkılaşmaya devam eder. Protokol tamamlandıktan ortalama 2-3 ay sonra, Nükleofil DNA Işıltısı ile hedeflediğimiz görüntüye neredeyse kavuşmuş olursunuz. Cilt altında kolajen sentezi bir süre daha devam eder.

Nükleofil DNA Işıltısı Sonrası

Nükleofil cilt altında dokuları onarırken sağlıklı beslenme, bol su tüketimi ve kolajen gibi gıda takviyeleri ile cilde destek olmak, sonucu olumlu anlamda etkiler. Nükleofil DNA Işıltısı uygulaması sonrası ilk 6-8 saat cildin su ile temas etmemesi gerekir. İlk 24 saat içinde sıcak duş önerilmez. Bir hafta boyunca aşırı sıcak ya da aşırı soğuk ortamlardan uzak durmanız, aşının etkinliğini korumak açısından önemlidir. Yaz aylarında dahi uygulanabilen Nükleofil DNA Işıltısı sonrası hafif bir kızarıklık dışında bir yan etki gelişmediği için günlük hayatınıza ve tatil planınıza istediğiniz gibi devam edebilirsiniz.

 

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Makyaj Sonrası Yüzü Doğru Temizlemenin 10 Yolu

Makyaj Sonrası Yüzü Doğru Temizlemenin 10 Yolu

Her gün yapılan makyaj nedeniyle cildimiz zarar görebiliyor. Bu nedenle her gün yatmadan önce yüzdeki makyaj malzemelerinin temizlenmesi gerekiyor.

Detaylar
Botoks Nedir ? Botoks Uygulaması Nerelere Yapılır ?

Botoks Nedir ? Botoks Uygulaması Nerelere Yapılır ?

Botoks, botulinum adı verilen bakteri toksini’nden elde edilen bir ilaçtır. Bu ilaç kasları gevşetmek amacı ile kullanılmaktadır.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.