Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

Sahte Botoksa Dikkat

Tüm dünyada ameliyatsız estetik işlemlerde 1. sırada yer alan botoks, oldukça popüler bir uygulamadır.

Sahte Botoksa Dikkat
Sahte Botoksa Dikkat  Border

Clostridium Botulinum adlı bakteriden laboratuvar ortamında elde edilen bir ilaç kullanılarak yapılan botoks uygulamasının sahte ilaç kullanılarak yapılma ihtimalinden korunmak için mutlaka uzman hekimler tarafından, klinik ortamında yapılması gerekir.

Son yıllarda sahte botoks uygulaması vakaları oldukça sık karşımıza çıkıyor.. Özellikle güzellik salonlarında uygulanan sahte botoks uygulamalarına dikkat edilmesi çok önemlidir. Kişiler botoks uygulamasını piyasa değerinin altında yaptırdıkları için bu durumla karşı karşıya kalabiliyor.

Sahte Botoks Uygulaması Yaptırmamak İçin Dikkat Edilmesi GerekenlerBotoks, uzman ellerde yapıldığı sürece hasta için yüz güldürücü sonuçlar vermektedir. Ancak uygulama uzman kişiler tarafından yapılmadığı ve sahte botoks ilacı ile yapıldığında kötü sonuçlar doğurabiliyor. Sahte botoks uygulaması yaptırmamak için öncelikle mutlaka ama mutlaka işlemi bir hekim tarafından yaptırmanız gerekir. İkinci önemli kısım ise botoks ürünlerinin sağlık bakanlığı tarafından onaylı olmasıdır. Üçüncü dikkat edilmesi gereken kısım ise botoks fiyatlarıdır. Botoks fiyatları piyasa fiyatlarının çok altında ise orada işlem yaptırmaktan sakınmak gerekir.

 

 

Sahte Botoks Uygulamasının Etkileri

Sahte botoks fiyatlarının etkileri birkaç gün sonra görülebilir. Botoks yapılan bölgede şişme, kızarıklık, ağrı, yanma gibi etkiler meydana gelebilir. Hatta bazı kişilerde kurdeşen gibi tüm vücuda yayılan kızarıklar görülebilir. Sahte botoks uygulaması ile karşı karşıya kalmamak için işlemi mutlaka bir dermatolog, plastik cerrah ya da sertifikalı medikal estetik hekimlerine yaptırmalısınız.

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Yara İzi Tedavisi

Yara İzi Tedavisi

Kişilerin yaşamış olduğu travmalar, ameliyatlar, geçirilen kazalar sonrasında oluşan yaralanma, yanıklar, bazı deri enfeksiyonları ve kesikler vücutta skar adı verilen yara izi oluşumuna neden olmaktadır.

Detaylar
Tırnak Bozuklukları Neden Oluşur? Tırnak Hastalıkları Nasıl Tedavi Edilir?

Tırnak Bozuklukları Neden Oluşur? Tırnak Hastalıkları Nasıl Tedavi Edilir?

Sağlıklı tırnaklar hep daha çekicidir. Onlar kişinin, alışkanlıklarını ve sağlığını iyi veya kötü yansıtırlar.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.