Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

Mersin’de Jalupro Gençlik Serumu Uygulaması

Jalupro® İsviçre merkezli biyoteknoloji şirketi Professional Dera’ nın 2006 yılından beri tüm dünyaya pazarladığı Sağlık Bakanlığı onaylı bir cilt gençleştirme ürünüdür.

Mersin’de Jalupro Gençlik Serumu Uygulaması
Mersin’de Jalupro Gençlik Serumu Uygulaması  Border

Mersin’de Dermatoloji Kliniği Uzman Dr. Ayşegül Güney Jalupro Gençlik Serumu Uygulama Noktası

Jalupro® Gençlik Serumu cildin yaşlanma, güneşin zararlı etkileri, stres, ve kötü beslenme gibi nedenlerle kaybettiği nemi, canlılığı ve direnci geri kazandırmak için hekimler tarafından uygulanan CE sertifikalı cilt yenileme ürünüdür. Pek çok faktörden dolayı cildin yapısında azalan hyaluronik asit ve kollajen miktarı zamanla nemsiz ve canlılığını yitirmiş bir cilt görünümüne neden olur. Önlem alınmaz ise kırışıklık ve sarkmalar gözle görülür hale gelir. Jalupro® patentli hyaluronik asit ve amino asit kombinasyonu ile hem kadın hem de erkeklerin cildinde kaybettiği nemi ve canlılığı ilk uygulamadan itibaren hızla geri kazandırır.

Jalupro Nedir ?

Jalupro, gençlik serumu olarak da adı geçen bir mezoterapi ürünüdür. Ana maddesi hyaluronik asitten oluşur. Hyaluronik asit cildimizin temel fonksiyonunu sağlayan, parlaklığını nem dengesini veren, bir moleküldür. 2005’ten beridir tüm dünyada kullanılan Jalupro, İsviçre Menşeli olup son zamanlarda kliniğimizde de düzenli olarak ve severek kullandığımız bir üründür.

Jalupro Ne İçerir ve Nasıl Etki Eder ?

Hyalüronik asit cildinize kaybettiği nemi ve canlılığı geri kazandırır. Fonksiyonel amino asitler kollajen sentezini  tekrar başlatarak cildinizdeki kırışıklık ve sarkmalarla savaşır. Jalupro® Gençlik Serumu’nun içeriğinde vücudumuzda doğal olarak bulunan ve yaşlanmayla birlikte azalan hyalüronik asit bulunmaktadır. Hyalüronik asit molekülü cilde nem ve canlılık veren doğal bir yapıtaşıdır. Jalupro® Gençlik Serumu’nun içeriğinde hyalüronik asit haricinde ek olarak kollajen üretimini destekleyen markanın patentli amino asit kombinasyonu da bulunmaktadır. Böylece yeni kollajen üretimi tetiklenerek kırışıklık ve sarkmalar hızla toparlanır. Jalupro® Gençlik Serumun içeriğinde cilde zararlı olabilecek hiçbir madde bulunmamaktadır.

Hangi Jalupro Ürünü Hangi Etkiyi Sağlar ?

İsviçre menşeli olan Jalupro 3 ana kategoriye ayrılıyor. Jalupro Classıc, Jalupro HMW ve Super Hydro. Classıc sistem özellikle daha genç yaşlardan itibaren hem cildin nemini hem de elastikiyetini artırmak için kullandığımız bir ürün. Ama daha ileriki yaşlarda HMW yine elastikiyeti arttırmak ve orta yüz volümünü arttırmak için uyguladığımız Jalupro çeşidi. Diğeri ise Super Hydro, yeni çıkan hibrit sistem hem yüksek moleküler ağırlıklı hem de düşük moleküler ağırlıklı hyaluronik asidin belirgin oranda ciltte lifting yaptığını gördüğümüz ürün. Ciltte lifting yaparak 6+1 tekniği ile ciltte özellikle uyguladığımız bazı bölgeler vardır ki lifting yapan bölgeler, bu bölgelere uyguladığımız ama dolgudan farklı olarak dolguyla aslında mezoterapi arasında sınıflandırabileceğimiz bir sistem. Bu sistem ile tek bir seansta bile uzun süreli lifting yaratmak mümkün. 

Jalubro Gençlik Serumu Etkisini Ne Zaman Gösterir ?

İlk uygulama haftasından itibaren kırışıklık ve sarkmalarda düzelmeler ortaya çıkar. Jalupro cildin durumuna ve ihtiyacına göre farklı etkinlik süreleri sunabilir. Tanı ve tedavi için mutlaka hekim muayenesi gerekmektedir.

Jalupro Gençlik Serumunun Faydaları Nelerdir ?

İlk uygulamadan itibaren gözle görünür sonuçlar verir. Her yaşta etkili cilt gençleştirme sağlar. Klinik çalışmalarla kanıtlanmış yüksek güvenilirliği olan bir üründür. İlk haftadan itibaren kırışıklık ve sarkmalarda gözle görülür düzelme sağlar. İlk günden itibaren cilde hızla nemlenme ve canlılık kazandırır. Tüm cilt tiplerinde mükemmel sonuçlar verir. Bir yıla varan uzun süreli etkinlik gösterir. Hem kadın hem de erkek cildinde gençleştirme sağlar.

Jalupro Gençlik Serumu Hangi Alanlarda Tercih Edilir ?

  • Yüz, göz çevresi boyun, el ve dekolte bölgesi gibi alanlarda aşağıdaki amaçlarla kullanılabilir,
  • Yüz, boyun, dekolte bölgesi kırışıklık tedavisinde,
  • Göz çevresine esnekliği tekrar kazandırmak amacıyla,
  • Cilt elastikiyetinin yeniden kazandırılması amacıyla,
  • Tüm yüzde kırışıklık ve sarkmaların toparlanması amacıyla cildin matlaştığı,
  • neminin ve sağlıklı görünümünün azaldığı durumlarda cildin beslenmesi amacıyla,
  • El üstü ve diz bölgesi gibi sarkmaların yoğun olduğu bölgelere esneklik kazandırmak amacıyla,
  • Akne veya diğer izlerin tedavisi amacıyla.

Gençlik Aşısı Hakkında Sık Sorulan Sorular

Jalupro Gençlik Serumunun İçeriğinde Neler Vardır ?

Jalupro gençlik serumu her formunda, farklı miktar ve yoğunluğa sahip hyaluronik asitler ile kollajen sentezinin yapı taşları olan fonksiyonel amino asitleri ve biyomimetik peptitleri içerir. Size uygun olan formuna, cildinizin ihtiyacına göre doktorunuz tarafından karar verilir.

Jalupro Gençlik Serumunun Herhangi Bir Yan Etkisi Var Mıdır ?

Jalupro Gençlik Serumu’nun içerisinde ciltte doğal olarak da bulunan hyalüronik asit ve cilt için gerekli aminoasitler vardır. Vücuda uyumlu olan bu içerik sayesinde herhangi bir yan  etki oluşturmaz. Uygulama sonrası görülebilecek hafif kızarıklıklar kısa süre içerisinde geriler. Böyle durumlarda uygulama bölgesini ısı veren kaynaklar ve uygulamalardan uzak tutunuz.

Jalupro Gençlik Serumunun Cilde Zararları Var Mıdır ?

Gençlik serumunun içeriğinde cilde zararlı olabilecek hiçbir madde bulunmamaktadır. Klinik çalışmalarla kanıtlanmış yüksek güvenilirliği ve tolerabilitesi olan bir üründür.

Gençlik Serumu Tüm Cilt Tiplerine Uygun Mudur ?

Jalupro Gençlik Serumu cilt yaşınız, cilt tipiniz ve cildinizin ihtiyaçlarına göre farklı formlarda üretilmiştir. Size uygun olan formu doktorunuz tarafından belirlenecektir.

Ciltte Hangi Etkileri Yaratır ?

Jalupro Gençlik Serumu, güçlü bir cilt yapılandırıcı üründür. İçeriğinde hyaluronik asit ve fonksiyonel amino asitler bulunmaktadır. Cilt neminin ve elastikiyetinin korunması ya da yeniden kazandırılması ve hatta cilt direncinin kaybolduğu bölgelerin yeniden sıkılaşmasını sağlayabilmek amacıyla kullanılır. ince çizgiler, derin kırışıklıklar, nemsizlik ve cilt sıkılığı problemlerine karşı uzman bir dokunuş sunar.

Hangi Yaştan İtibaren Kullanılabilir ?

Jalupro Gençlik Serumu, özellikle dışsal nedenlere bağlı yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmaya başladığı yirmili yaşlardan itibaren kullanılabilir. Diğer cilt gençleştirme tedavilerinde de olduğu gibi erken müdahale ve doğru aralıklarla doğru ürünlerin kullanımı sağlıklı bir cilt yapısını uzun yıllar sürdürmemizi sağlayabilir.

Etkisi Ne Zaman Başlar ?

Jalupro Gençlik Serumu ilk uygulama anından itibaren etki göstermeye başlar. İlk gözlemlenebilecek etkisi, ışıldayan, canlanmış ve nemli bir cilt yapısıdır. Uygulama sonrasındaki 1.haftada ince kırışıklık ve çizgiler açılmaya başlar. Artan Kollajen üretimi ile birlikte 1. Ayda etkisi mükemmelleşir.

Gençlik Serumu Nasıl Uygulanır ?

Jalupro Gençlik serumu mezoterapi teknikleri ile cildin üst/orta tabakasına ince iğnelerle uygulanır. Cilt uygulamaya hazır hale getirdikten sonra hangi Jalupro formu kullanıldığına bağlı olarak,  kısa aralıklarla yüzeysel veya belirli noktalarda orta dermise enjeksiyon şeklinde cildin ihtiyacı olan alanlarına uygulama yapılır. Uygulama sonrası ortaya çıkabilecek papüller, ürünün doğru derinlikte uygulandığını gösterir ve kısa sürede kaybolurlar.

Kırışıklık Tedavisinde Uygulanabilir Mi ?

Parlaklığını kaybetmiş kuru bir cildiniz varsa ya da yaşla birlikte yüz, boyun ve dekoltede ince çizgiler ve sarkmalar başladıysa Amino Asit Replasman Tedavisi (ART) adıyla bilinen Jalupro Gençlik Serumu sizin için iyi bir seçim olabilir. Jalupro Gençlik Serumu, genel yaşlanma belirtileri başladığında tüm yüzde kullanılabildiği gibi boyun, dekolte ve el üstü bölgelerinde de uygulanabilmektedir.

Akne veya Diğer Sebeplere Bağlı Yara İzlerinin Görünümünün Azaltılmasında Kullanılabilir Mi ?

Jalupro Gençlik Serumu,  ciltte çeşitli sebeplere bağlı oluşan yara izlerinin görünümünün azaltılmasında tek başına veya diğer tedavilerle kombine olarak kullanılabilir.

Mersin Dermatoloji Kliniği  Uzm.Dr Ayşegül Güney  bünyesinde Jalupro gençlik serumu uygulaması yapılmaktadır.

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Benler Ne Zaman Tehlikeli Olur?

Benler Ne Zaman Tehlikeli Olur?

Hemen hemen her insanın vücudunda bulunan bazı benlerde zamanla değişiklikler olabilir. Bu değişikliklerin bir kısmı iyi huylu değişiklikler olup bir kısmı da kanserleşme yönünde değişimlerdir.

Detaylar
Yaşlanmayı Saklayamadığınız Bu İki Bölgeye Dikkat!

Yaşlanmayı Saklayamadığınız Bu İki Bölgeye Dikkat!

Yaşın ilerlemesi ve çevresel faktörler nedeniyle cildimiz her geçen gün yaşlanır ve bunun sonucunda sarkma ve kırışıklıklar oluşur.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.