Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

Botoks ile Kaş Kaldırma

Botoks ile kaş kaldırma işlemi, düşük kaşların yukarıya kaldırılmasında son derece pratik ve başarılı bir işlemdir.

Botoks ile Kaş Kaldırma
Botoks ile Kaş Kaldırma  Border

Bu işlem kaş bölgesinde ihtiyaç duyulan bölgelere yeterli miktarda toksinin enjekte edilmesiyle uygulanır. Botoks ile kaş kaldırma işlemi son yıllarda hem kadınlar hem de erkekler tarafından ilgi gören bir işlem haline gelmiştir. Bu işlemin ilgi görmesinin nedeni kaşların yüz ifadesi için oldukça önemli olmasıdır. Düşük kaşlar kişinin surat ifadesini olumsuz yönde değiştirir. Botoks ile kaşlara yapılan bu kaldırma işlemi de kişinin daha hoş ve daha çekici görünmesini sağlar. Özellikle kaş düşüklüğü yaşayan ve cerrahi operasyon istemeyen kişiler için ideal bir uygulamadır. Kaş botoksu, kaşlardaki orantısızlıkları ve kaş düşüklüğünü gidererek, daha estetik bir görünüm sağlayan bir işlemdir.

Botoks ile Kaş Kaldırma Nasıl Yapılıyor ?

Botoks ile kaş kaldırma uygulamasından önce anestezik krem ile işlemin yapılacağı bölge uyuşturulur. Ardından çok ince uçlu enjeksiyon yardımıyla botoks kompleksi cilt altına enjekte edilir. Bu işlem yaklaşık 10-15 dakika sürer ve etkisini uygulamadan bir hafta sonra gösterir. Botoks geçici bir işlem olduğu için etkisini 4-6 kadar gösterir. İşlemden hemen sonra günlük yaşama geri dönebilirsiniz.

Botoks ile Kaş Kaldırmanın Avantajları Nelerdir ?

  • İşlem son derece pratik ve hasta için konforludur.
  • Herhangi bir kalıcı iz meydana gelmez.
  • Kısa sürede işlemin sonuçlarını görmek mümkündür.
  • İşlem belli aralıklarla tekrarlanarak etki süresi uzatılır.

Botoks ile Kaş Kaldırma İşleminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Botoks ile kaş kaldırma işleminden daha iyi bir sonuç alabilmek için bazı noktalara dikkat edilmesi gerekir. Kaş botoksu işleminin ilk aşaması kaş tasarımıdır. Çünkü her insanın kaş şekli birbirinden farklıdır. Bu nedenle yüz ifadesinde önemli bir etken olan kaş tasarımının dikkatle yapılması gerekir. Kaş tasarımında oran hesaplanması bir uzman tarafından yapılır. Kaş botoksunda doz iyi ayarlanmalıdır. Gereğinden fazla enjekte edilen botoks kişiyi ifadesiz gibi gösterebilir. Botoksun etkisini görebilmek için 1 hafta beklemelidir. Kaş botoksu ciltte iz bırakan bir işlem değildir. Genellikle hiçbir yan etki görülmez.

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Tırnak Bozuklukları Neden Oluşur? Tırnak Hastalıkları Nasıl Tedavi Edilir?

Tırnak Bozuklukları Neden Oluşur? Tırnak Hastalıkları Nasıl Tedavi Edilir?

Sağlıklı tırnaklar hep daha çekicidir. Onlar kişinin, alışkanlıklarını ve sağlığını iyi veya kötü yansıtırlar.

Detaylar
Kılcal Damar Tedavi Aşamaları

Kılcal Damar Tedavi Aşamaları

Tedavide Nd:yag lazer cihazı kullanılmaktadır. Kılcal damar tedavi aşamasında lazer ile verilen enerji damardaki kanı ısıtır ve damar duvarı tahrip olur.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.