Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

Botoks ile El Terlemesi

Botoks ile el terleme tedavisi uzun zamandır kullanılan güvenli, etkili ve pratik bir yöntemdir.

Botoks ile El Terlemesi
Botoks ile El Terlemesi  Border

Özellikle stresli zamanlarda ortaya çıkabilen el terlemesi, kişinin yaşam kalitesini düşüren bir durumdur. Ellerdeki ter bezlerine uygulanan terleme botoksu sayesinde bu sorun ortadan kaldırılır. Terleme botoksu sadece ter bezlerinin ter üretmesini engellemek için uygulanır, ellerde hissizlik vs oluşmaz.

El Terleme Botoksu Nasıl Etki Eder ?

Yüz ve koltuk altı terlemesi için kullanılan botoks çeşidi, el terlemesi ile aynıdır. El terleme botoksu ter bezlerine enjekte edildikten sonra o bölgede bulunan ve asetilkolin denilen, terlemeyi başlatan sinir uyarıcısının salınımını önler. Bu sayede ellerde bulunan ter bezleri ter üretemezler.

 

El Terleme Botoksu Nasıl Yapılır ?

El terleme botoksu yapılmadan önce doktorunuz sizin tıbbi geçmişiniz hakkında bilgi sahibi olur. Daha sonra botoks enjeksiyonu yapmak için avuç içinizde uygun noktalar belirlenir. Ardından çok ince uçlu iğneler yardımıyla uygun dozda botoks enjekte edilir. El terlemesi için yapılan botoks uygulamasının etkisi yaklaşık 1 hafta sonra başlar. Bu etki 10-14 gün içerisinde tam olarak belirginleşir.

El Terleme Botoksu Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

El terleme botoksu yapıldıktan ilk 4,5 saat süresince ellerinizi yıkamamanız gerekir. Uygulamanın ilk günü ellerinizi yumruk pozisyonunda tutmamanız ve sıkmamanız gerekir. Hamam, sauna gibi aşırı sıcak ve buharlı etkinliklerden uzak durulmalı ve el masajı yaptırılmamalıdır.

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Botoks ile Dolgunun Farkı Ne ?

Botoks ile Dolgunun Farkı Ne ?

Botoks ve dolgu medikal estetik uygulamaların arasında en çok tercih edilen iki işlemdir.

Detaylar
Genital Siğil Tedavisi

Genital Siğil Tedavisi

Genital bölgede görülen ve insan papilloma virusa (HPV) bağlı olarak ortaya çıkan cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyondur.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.