Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

İnnea Aqua Nedir ?

İNNEA AQUA özel içeriği ile cilt sıkılaştırma ve yenilemede kullanılan bir üründür.

İnnea Aqua Nedir ?
İnnea Aqua Nedir ? Border

İçeriğinde; - Yüksek konsantrasyon serbest Hyaluronik asit 25 mg/ml ( 50mg/2ml ) - Trehaloz 10 mg/ml ( 20mg/2 ml ) - Çift moleküler ağırlıklı Hyaluronik asit bulunur. Üründeki Hyaluronik asit ile TREHALOZ birlikteliği yüksek sinerjik etki ile HA'nın tek başına gösterdiği etkiye göre kıyaslanamayacak derecede kuvvetli bir etki gösterir.

Etkileri Innea Aqua retiküler bağ dokusunda genç kollajen tip 3 üretimini artırır. Kollojen üretiminin artması ciltte sıkılık, parlaklık, lekelerde açılma gibi etkiler oluşturur.

Uygulama Şekli

Özel ürün yapısı, iyi tanımlanmış bir uygulama tekniği ile kullanılır, subkutan enjeksiyon ile bağ dokusu hedeflenir. 2,5-3,0 mm derinlikte, linear retrograde tekniği kullanılarak yaklaşık her enjeksiyon için 0,1 ml ürün uygulanır. Yüzün bir tarafında altı farklı alana enjeksiyon yapılır. Toplam 12 noktada yüz uygulaması tamamlanır. Zygoma bölgesinde ve mandibular açı köşesinde birden fazla enjeksiyona ihtiyaç duyulabilir ya da fan tekniği ile uygulama yapılabilir. Hastanın ihtiyacı ve doktorun deneyimine göre uygulama tekniği değişiklikler de gösterebilir.

Etki Süresi

Innea Aqua’nın sistematik dermo-rejenerasyon etkisi ilk uygulamadan hemen sonra yoğun lifting(sıkılaşma, kaldırma etkisi) ve nem artışı ile başlar, birkaç hafta içerisinde ciltteki yenilenme farkedilir.

 

 Innea Aqua - Sonuçlar

Cildin yenilenme hücreleri olan fibroblast sayısını arttırır.

Kollajen liflerinin artışını destekleyerek cildin esnekliğini arttırır.

Gözle görülür sıkılaşma ve yenileme etkisi sağlar.

Yara izi ve yara iyileşmesinde etkilidir.

Yan etkisi düşük, konforlu bir uygulamadır.

Sorular:

1-İNNEA AQUA kaç seans uygulama gerektirir. İnnea aqua ortalama 2-3 seans 2 -3 hafta ara ile uygulanmaktadır.

2-İNNEA AQUA’nın etki süresi ne kadardır? Cildin ihtiyacına göre değişmekle birlikte yılda 1 veya 2 kür uygulanabilmektedir. Bu uygulama protokolü ile 1 yıl süre ile etkili olur.

3-İNEA AQUA hangi durumlarda kullanılır? İnnea aqua cildin tazelenmesi, sıkılaşması, esnekliğinin, neminin artması için ihtiyaç duyan herkese, hekim önereisi ile her mevsim uygulanabilir.

4-İNNEA AQUA hangi bögelere uygulanır? Yüz bölgesinde yanaklar, çene hattı, ağız çevresine, ayrıca boyun, dekolte, el bölgesine uygulanabilmektedir.

5-İNNEA AQUA yan etkisi var mıdır? İnnea aquanın bugüne kadar yapılan uygulamalarda kanıtlanmış br yan etkisi görülmemiştir.

6-İNNEA AQUA fiyatları nedir? Uygulama fiyatları cildin ihtiyacına ve seans sayısına göre farklılıklar gösterebilir. En güncel fiyat bilgisi için kliniğimiz ile iletişime geçeblirsiniz.

 

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Pink Glow

Pink Glow

Anında göz alıcı ve güzel bir cilt, anında doğallıkla ışıldayan bir cilt

Detaylar
Maske Kullanırken Ciltte Oluşabilecek 6 Risk!

Maske Kullanırken Ciltte Oluşabilecek 6 Risk!

Corona virüs salgını nedeniyle maske takmanın zorunlu hale getirilmesi olası cilt hastalığı risklerini de beraberinde getirdi.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.