Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

Aqua Shine Tedavisi

Yaşımızın ilerlemesi ve çevresel faktörler gibi bir çok nedene bağlı olarak cildimizde oluşturduğu mat bir görünüm ortaya çıkar.

Aqua Shine Tedavisi
Aqua Shine Tedavisi Border

Bahar aylarından itibaren cildimizin bakım ihtiyacı daha görünür hale gelir. Mevsim geçişlerinde ve belirli aralıklarla yapılacak cilt bakımları cildin yorgun görüntüsünden kurtulmasına yardımcı olur. Yaza girmeden yaz döneminin, güneşin yıpratıcı etkilerine karşı cildi güçlendirmek, cildi yenilemek için tedaviler yapılabilir. Dermatolog doktorunuz tarafından yapılacak işlemler ilke cilt daha ışıltılı, parlak, canlı bir görünüme kavuşabilir.

Aquashine: Mezoterapi, cilt dolgusu ve Botulinum etkilerini tek bir üründe birleştirilmiş cildi yenilemek için kullanılan başarılı bir komplekstir.

Aquashine içeriğinde neler bulunuyor?

  • 15 mg hyaluronik asit
  • Cildin ihtiyacı olan 8 çeşit peptid
  • 14 Çeşit vitamin
  • 8 Çeşit mineral ve Koenzim A
  • 24 çeşit aminoasitler, ve antioksidanları içeren bir komplekstir.

Aquashine içeriğindeki hyaluronik asit sayesinde cildin nem dengesini kazanmasını, antioksidanlar sayesinde ışıltılı bir görünüm kazanmasını sağlar. Aquashine cilde parlaklık ve çok daha taze bir görünüm kazandırır. Kırışıklıkları azaltır. Etkili bir anti aging tedavisidir. Doğal ve sağlıklı bir gençlik tedavisi isteyen herkese uygulanabilir.

Aquashine tedavisi nasıl yapılır?

Aquashine tedavisinin hedef bölgesi yüz, çene, boyun ve dekolte bölgesidir. İşlem öncesinde uygulama yapılacak bölge steril edilir. Anestezi kremleri ile uygulama bölgesi uyuşturulduktan ortalama 20 – 30 dk bekleyip buz eşliğinde enjeksiyon yöntemiyle cilt altına uygulanır. Uygulama tüm yüz bölgesine yapılsa da özellikle alın çizgileri, göz çevresi, kaz ayakları, hacim kaybetmiş çene bölümlerine çok daha yoğun yapılabilir. 2 - 3 gün içerisinde etkileri görülmeye başlanır. Cildin ihtiyacına göre 1 - 4 seans arasında uygulama yapılabilir. Seans aralıkları 2 - 4 hafta arasında değişebilir.

 

Aquashine Tedavisini Hangi Durumlar için Yapıyoruz

  • Morluklar ve göz altı kırışıklıklarında azalma
  • Yüz bölgesine hacim kazandırma
  • Cildi yeniden yapılandırarak gençleştirme
  • Çene bölgesindeki sarkmaları azaltma
  • Boyun ve dekolte bölgesindeki kırışıklıklarını azaltma
  • Alın bölgesindeki yatay çizgilerin, kaş arasındaki çizgilerin, kaz ayaklarının görünümünü azaltma,
  • Cilt renginin açılması.

Aquashine Tedavisi Sık Sorulan Sorular

  1. Aquashine tedavisinin yan etkisi var mıdır? Cevap: Aquashine tedavisinin bilinen bir yan etkisi yoktur.
  2. Bu tedaviden kaç seans yaptırdığımda yeterli sonuç alabilirim? Cevap: Öncelikle herkesin cilt tedavilerine olan ihtiyacı farklıdır. Tek seanslık tedavi bile sizin ihtiyacınızı karşılayabilir.
  3. Yüzümde kızarıklık, morarma ve şişme olur mu? Cevap: Aquashine tedavisi enjeksiyon yöntemiyle yapıldığından hafif, morarmalar, şişmeler ve ödem yapması normaldir bu etkiler ortalama 24 saat sonra geçer.
  4. Tedaviden ne kadar sonra makyaj yapabilir ve sosyal hayatıma dönebilirim? Cevap: Tedaviden 4-6 saat sonra makyaj yapabilir ve normal hayatınıza dönebilirsiniz.

 

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Benler (Nevüsler) Nasıl Oluşur?

Benler (Nevüsler) Nasıl Oluşur?

Benler genellikle derinin zararsız değişikliklerindendir. Tıp dilinde melanositik nevüs olarak bilinirler ve melanosit denen pigment hücrelerin (derinin rengini veren hücreler) çoğalması sonucu gelişirler.

Detaylar
Stresin Ciltte Yarattığı 6 Hasar, Stres Cildi Nasıl Etkiler?

Stresin Ciltte Yarattığı 6 Hasar, Stres Cildi Nasıl Etkiler?

Günümüzde yoğun iş ve şehir hayatı nedeni ile stres de hayatın bir parçası haline geldi. Uykuları kaçıran, yoğun kaygıya neden olan stresten en çok etkilenen organlarımızdan biri de cildimiz.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.