Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

Tırnak Teli Takmak

Batık tırnak problemi, hayatı kâbusa çeviren, günlük yaşamı olumsuz etkileyen bir ayak sağlığı sorunudur.

Tırnak Teli Takmak
Tırnak Teli Takmak Border

Tırnak Teli Tedavisi Nedir?

Batık tırnak problemi, hayatı kâbusa çeviren, günlük yaşamı olumsuz etkileyen bir ayak sağlığı sorunudur. Yanlış tırnak kesimi, sivri uçlu, dar, yüksek topuklu ayakkabılar, tırnağın bir travmaya maruz kalıp, mantarlaşarak tırnak yatağının bozulması, bu hastalığın en başlıca nedenleridir.

Tırnak teli uygulaması batık tırnak tedavisinde oldukça başarılı sonuçlar vermektedir. Özel tasarlanmış, yaylı teller tırnak kenarlarına geçirilir ve ortada sabitlenir. Böylece tırnak plağı tırnak yatağı kısmından bir miktar yukarı kalkmış olur ve batık etkisi azalır.

Tel takma işlemi sonrası tırnak teli yaklaşık 6 hafta süre ile takılı vaziyette kalır. İşlem yapılır yapılmaz rahatlama olur, ağrı azalır. Dermatologunuzun önereceği krem ve solüsyonlar şikâyetlerinizin azalmasına ekstra katkı sağlar. Tırnak teli uygulaması sonrası kişi günlük yaşamına rahatlıkla dönebilir. Tedavi başarısı ve şikâyetlerin tekrarlamaması açısından ayakkabılar özenle seçilmeli, tırnak kesimine dikkat edilmeli, ayak travmadan korunmalı, yanlış pedikür ve ayak bakımı uygulamalarından uzak durulmalıdır.

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Sık Sık Botoks Yaptırmak Zararlı Mı ?

Sık Sık Botoks Yaptırmak Zararlı Mı ?

Botoks, genellikle yüzdeki kırışıklıkları gidermek için Clostridium botulinum adlı bakteriden elde edilen bir toksindir.

Detaylar
Mersin Dermatoloji Uzmanı

Mersin Dermatoloji Uzmanı

Halk dilinde cildiye olarak bilinen dermatoloji uzmanı tüm cilt hastalıklarının tanı ve tedavisine yönelik hizmetler verir.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.