Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

Mikro İğneleme Tedavisi

Mikro iğneleme uygulamaları(dermaroller,dermapenvs) genel olarak cildi yenileme uygulamaları olarak da adlandırılabilir.

Mikro İğneleme Tedavisi
Mikro İğneleme Tedavisi Border

Mikro iğneleme uygulamaları(dermaroller,dermapenvs) genel olarak cildi yenileme uygulamaları olarak da adlandırılabilir. Uygulamanın amacı, derinin uyarılarak doğal yollarla normalden fazla kolajen sentezlenmesi sağlanmasıdır. Bu uygulama kapsamında bir silindir üzerinde bulunan minik iğnecikler vasıtasıyla ciltte çok sayıda küçük mikro kanallar açılarak ciltte kan akışı ve kolajen üretimi harekete geçirilir.

Silindir üzerindeki iğnecikler mikro kanallar oluştururken cilt, bu mikro kanalları yara gibi algılar ve onarmak için o bölgeye iyileştirici, yenileyici maddeler sentezleyip gönderir. Seansın süresi ise cilt yapısı ve bölgedeki probleme bağlı olarak değişir.

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Nükleofil DNA Işıltısı

Nükleofil DNA Işıltısı

Nucleofill DNA ışıltısı, doğal polünükleotitler içeren yeni jenerasyon mezoterapi uygulamasıdır.

Detaylar
Sık Sık Botoks Yaptırmak Zararlı Mı ?

Sık Sık Botoks Yaptırmak Zararlı Mı ?

Botoks, genellikle yüzdeki kırışıklıkları gidermek için Clostridium botulinum adlı bakteriden elde edilen bir toksindir.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.