Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

Göz Altı Morlukları Kaderiniz Değil!

Kişiyi olduğundan daha yorgun, bitkin, uykusuz, yaşlı ve sağlıksız gösteren göz altındaki morlukların oluşumunda çeşitli etkenler bulunuyor.

Göz Altı Morlukları Kaderiniz Değil!
Göz Altı Morlukları Kaderiniz Değil! Border

Göz Çevresine Özel Etkili Dokunuş Göz Altı Işık Dolgusu

Kişiyi olduğundan daha yorgun, bitkin, uykusuz, yaşlı ve sağlıksız gösteren göz altındaki morlukların oluşumunda çeşitli etkenler bulunuyor. Günümüzde her üç kişiden biri göz altındaki morluklardan şikayetçi... Gözlerin ve çevresinin yüzün odak noktası olduğunu belirten, canlı ve çarpıcı bakışların ancak sağlıklı göz çevresi ile mümkün olacağına işaret eden Uzm.Dr. Ayşegül Güney göz çevresi kırışıklıkları, göz altı çöküklüğü ve morluklarını tedavisinde çok tercih edilen Göz Altı Işık Dolgusu ile ilgili bilgi verdi.

Göz çevresi yüzümüzde en çabuk yaşlanan yerlerden biridir. Çeşitli etkenlerden dolayı oluşan göz altı çukurunun yaşımızı, yorgunluğumuzu ve enerjimizi yansıttığını vurgulayan Uzm.Dr. Ayşegül Güney: “Göz altı çukuru ve morlukları ya yapısal olarak vardır ya da yaşlanma, uykusuzluk, düzensiz yaşam biçimi, alkol, sigara kullanımı ile oluşabilir. Yaşımız ilerledikçe yüzümüzün kemik yapısı küçülmekte, yağ kaybı yaşanmakta ve doğal olarak bu durumda göz altı geriye doğru hareket etmektedir. Bunun sonucunda da göz bölgemizin altında boşluk ve gölgeler oluşmaktadır. Göz altında oluşan problemleri gidermek veya azaltmak için Teoxane Laboratuvarları tarafından sadece bu bölgeye özgü olarak geliştirilmiş, içeriği itibari ile normal dolgulardan birçok konuda farklılık gösteren Göz Altı Işık Dolgusu uygulaması yapılabilir. Yarı çapraz bağlı patentli “resilient” hyalüronik asit içeriğinin yanı sıra, 8 amino asit, 3 antioksidan, çinko, bakır ve B6 vitamini ile ciltte yeniden yapılandırmayı sağlayan ve uygulanan bölgeye anestezi sağlayarak hasta konforu ile birlikte uygulamayı da kolaylaştıran bir dolgudur” dedi.

Göz çevresini gençleştirmek için uygulanan Göz Altı Işık Dolgusu’nun etkisinin 18 aya kadar sürebildiğini ileten Uzm.Dr. Ayşegül Güney: “İşlem; ince uçlu enjeksiyon veya yan etkileri minimumda tutmak için özel tasarlanmış ucu sivri olmayan yumuşak bir kanül yardımıyla yapılıyor. Hastanın göz altı anatomik durumuna göre derine kemik üstü kanül vasıtası ile dolgunun enjekte edilmesi de etkili oluyor Göz Altı Işık Dolgusu için çoğu zaman tek seans yeterli olabilir. Sadece hastaların küçük bir kısmında bir ay sonrasında rötuş gerekebilir. Göz Altı Işık Dolgusu, ödem ve şişlik açısından oldukça güvenli. Hastalar uygulamadan hemen sonra sosyal yaşamlarına dönebilmektedirler. Her enjeksiyon da olduğu gibi morarma ve şişme nadiren de olsa oluşabilir. Bu yan etkiler 3-5 gün içinde kaybolur” diye belirtti.

 

Göz altı için kullanılacak ürünün içeriğine ve markasına dikkat edilmesinin önemini vurgulayan Uzm.Dr. Ayşegül Güney, “Hastaların bu konuda tecrübeli bir hekime başvurarak ve mutlaka göz altına uygulanan ürünün bu bölge için özel olarak üretilmiş olduğuna dikkat etmelerini öneririm. Hekimler de iyi sonuç alacakları, güvenilirliği ispatlanmış ürünleri tercih etmelidirler” diye vurguladı.

SELTEK Estetik A.Ş. Hakkında: 2004 yılında kurulan, dermokozmetik, ilaç ve dental alanlarda dünya markalarını ve devrimsel yenilikleri Türk medikal estetik, plastik cerrahi, dermatoloji, ortodonti ve eczane dünyası ile buluşturan SELTEK Group, profesyonel derin kimyasal peelingden leke tedavilerine, anti-aging bakım ürünlerinden hedefli problem çözücü cilt ürünlerine, saç ve gençleştirici mezoterapiden estetik dolgu ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Yurt dışı lisans anlaşması çerçevesinde lokal anestezik ilaç olan LMX-4’ü de üreten SELTEK, klinik araştırmalarla güvenilirliği kanıtlanmış, güçlü Ar-Ge departmanları ile öne çıkan dünyanın en güvenilir markalarının Türkiye’nin yanı sıra on beş ülkede dağıtım ve distribütörlük haklarını da elinde bulunduruyor.


SELTEK Estetik A.Ş. markaları ve ürünleri hakkında detaylı bilgiye www.seltekgroup.com’dan ulaşabilirsiniz.

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Genital Siğil Tedavisi

Genital Siğil Tedavisi

Genital bölgede görülen ve insan papilloma virusa (HPV) bağlı olarak ortaya çıkan cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyondur.

Detaylar
Botoks ile Kaş Kaldırma

Botoks ile Kaş Kaldırma

Botoks ile kaş kaldırma işlemi, düşük kaşların yukarıya kaldırılmasında son derece pratik ve başarılı bir işlemdir.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.