Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

Göz Altı Işık Dolgusu Kısaca

Dünyada her iki kişiden biri göz altı morluk ve halkalanma problemi yaşamaktadır. Göz çevresinin derisi diğer deri alanlarına göre ince yapıdadır.

Göz Altı Işık Dolgusu Kısaca
Göz Altı Işık Dolgusu Kısaca Border

Dünyada her iki kişiden biri göz altı morluk ve halkalanma problemi yaşamaktadır. Göz çevresinin derisi diğer deri alanlarına göre ince yapıdadır. O nedenle yorgunluk ve yaşlanma izlerini kolayca açığa çıkarır. Göz altı morluk probleminin ana nedeni genetik olup alerjiler, yatış pozisyonu, uyku düzensizlikleri, yetersiz mikro dolaşım, alkollü içecekler gibi etkenler bu durumu arttırabilmektedir.

Göz Altı Işık Dolgusu Nedir?

Gözaltı ışık dolgusu, gözaltı morluk ve çukurluk problemlerinin giderilmesine ve cildin uzun süreli yeniden yapılanmasına yardımcı olmaktadır. İçeriğinde cildin yapı taşlarından hyaluronik asit, cildi yeniden yapılandırma kompleksi olan 8 amino asit, 3 antioksidan, mineral ve vitaminler ile hasta konforu için lidokain bulunmaktadır.

Hyaluronik asit vücudumuzda doğal olarak bulunmakta ve derinin tabakalarında su tutarak cildimizin nemliliği ve canlılığını artırmaktadır. Bu güçlü nemlendirici ajan, yaş almakla birlikte azalmaya başlar. Bu nedenle cilt kurur, zayıflar ve kırışıklıklar ortaya çıkar. Gözaltı ışık dolgusu işte bu zamanla azalan hyaluronik asidi cilde geri verir. Amino asitler cildin kolajenini artırır ve nem verirler. Böylece göz altı derisi beslenerek zaman içinde daha kaliteli hale gelir. Antioksidanlar göz altı cildini koruyarak sağlıklı kalmasını sağlar. Göz altında şikayet edilen alana ışık dolgusu yapıldıktan hemen sonra etkisi görülür. Yaklaşık bir hafta sonra göz altında aydınlanma ve yorgun görünümde azalma meydana gelir. Tek seansta gerçekleştirilen işlemin etkisi 1-1,5 yıl devam eder.

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Botoks ile Dolgunun Farkı Ne ?

Botoks ile Dolgunun Farkı Ne ?

Botoks ve dolgu medikal estetik uygulamaların arasında en çok tercih edilen iki işlemdir.

Detaylar
Kılcal Damar Tedavi Aşamaları

Kılcal Damar Tedavi Aşamaları

Tedavide Nd:yag lazer cihazı kullanılmaktadır. Kılcal damar tedavi aşamasında lazer ile verilen enerji damardaki kanı ısıtır ve damar duvarı tahrip olur.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.