Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

Fraksiyonel Radyofrekans (Altın İğne)

Fraksiyonel radyofrekans, ‘’Altın İğne’’ olarak da bilinen deri gençleştirme yöntemidir Altın iğneler mikro seviyede derinizin altında radyo frekans enerjileri uygulayarak daha sıkı ve genç bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Fraksiyonel Radyofrekans (Altın İğne)
Fraksiyonel Radyofrekans (Altın İğne) Border

Fraksiyonel Radyofrekans Nedir?

Fraksiyonel radyofrekans, ‘’Altın İğne’’ olarak da bilinen deri gençleştirme yöntemidir Altın iğneler mikro seviyede derinizin altında radyo frekans enerjileri uygulayarak daha sıkı ve genç bir cilde sahip olmanızı sağlar. Cildinizin gevşeyen, kırışan bölgelerinin dışında sivilce ve cilt lekeleriniz için de uygulama yaptırabilirsiniz. Bu yöntemle iğneler cilt altına ilettiği radyofrekans dalgaları ile ısıyı 60 dereceye kadar çıkartır. Cilt yüzeyinizde herhangi bir zarar oluşmadığı gibi, radyofrekans enerjisi direk kolajenin üretildiği bölgeye ulaşır. Böylece doğal bir yara iyileşme süreci başlamış olur. Bu süreç sonunda cildiniz kendini yeniler ve onarır.

Poliklinik ortamında uygulanabilen bu sistemde kişiye özel tek kullanımlık iğneler kullanılır. Altın iğne yöntemi her mevsim uygulanabilir. Altın iğne yöntemi ayrıca ifadenizde bir bozukluk oluşturmayarak diğer yöntemlerden kendisini ayırır.

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Kurban Bayramında Orf Hastalığına Dikkat!

Kurban Bayramında Orf Hastalığına Dikkat!

Kurban kesimi için sayılı günler kalmışken vatandaşlar kurbanlarını pazarlardan büyük oranda aldı. Bu süreçte dikkat edilmemesi durumunda hayvanlardan bulaşan viral bir deri hastalığı ile karşılaşabilirler.

Detaylar
Genital Siğil Tedavisi

Genital Siğil Tedavisi

Genital bölgede görülen ve insan papilloma virusa (HPV) bağlı olarak ortaya çıkan cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyondur.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.