Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

Fokus Ultrason

Son yıllarda ameliyata gerek kalmadan yüz cildini sıkılaştırmak amaçlı uygulamaya sunulan pek çok teknoloji mevcuttur.

Fokus Ultrason
Fokus Ultrason Border

Fokus Ultrason Nedir?

Son yıllarda ameliyata gerek kalmadan yüz cildini sıkılaştırmak amaçlı uygulamaya sunulan pek çok teknoloji mevcuttur. Bunlar içinde en az invazif olanlardan biri odaklanmış ultrason dalgalarını cilt altına göndererek cilt altı dokusunu 65oC'ye kadar ısıtabilen fokuslu ultrason cihazlarıdır. Bir seferde birden fazla noktasal atış yapabilen bu cihazlarla 1 mm, 3 mm ve 4.5 mm gibi farklı derinliklerde, deri altı ısıtılarak yüz ovalinde toparlanma ve lifting etkisi sağlanır.

Sonuçta ciltteki sarkmada düzelme ve derin kırışıklıklarda bir azalma sağlanmaktadır. Etki daha çok çene konturu ve çene altı bölgesinde belirgin olacaktır. 3. aydan itibaren net sonuçlar farkedilir. Fokuslu ultrason uygulaması ile birlikte dolgu veya diğer deri yenileyici uygulamalar birlikte yapılabilir.

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Sunekos Matriks Aşısı

Sunekos Matriks Aşısı

Matriks Aşısı Sık Sorulan Sorular

Detaylar
Bebeklerde Besin Alerjisi Belirtileri Nelerdir?

Bebeklerde Besin Alerjisi Belirtileri Nelerdir?

Hayatımızın anlamı, neşe kaynağımız çocuklarımızda bazı besinlere karşı oluşan alerji canımızı çok sıkar. 0-2 yaş arası çocukların yüzde 6’sında görülen ve şiddetli reaksiyonlara neden olabilen bu alerjilere karşı dikkat edilmesi gerekiyor.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.