Aysegul Güney Whatsapp
Online Randevu

DUETTO MT Lazer Cihazı

Duetto MT EVO, dünyada ilk kez iki dalga boyunu (Alexandrite 755nm, ND-YAG 1064 nm) tek atımda birleştirerek kullanabilen lazer cihazıdır.

DUETTO MT Lazer Cihazı
DUETTO MT Lazer Cihazı Border

Duetto MT Lazer Cihazı Nedir?

DUETTO MT EVO LAZER CİHAZI MERSİN' DE İSTENMEYEN TÜYLERDEN GÜVENLE KURTULMA

Duetto MT EVO, dünyada ilk kez iki dalga boyunu (Alexandrite 755nm, ND-YAG 1064 nm) tek atımda birleştirerek kullanabilen lazer cihazıdır. Bu sistem ile kişinin ihtiyacı doğrultusunda hem daha etkin hem de daha güvenli tedavi alternatifleri sağlanabilmektedir.

Epilasyonda Duetto MT EVO Farkı Mersin'de Hizmetinizde

Lazer epilasyonda en etkin sistemler Alexandrite dalga boyunu kullanabilen sistemlerdir. Fakat Alexandrite başarısı ince tüylerde ve koyu renk tenli kişilerde daha azdır.

ND-YAG lazer ise daha derine nüfuz eden tüylere ve daha ince tüylere etkili olabilen, ayrıca koyu ten rengine sahip kişilerde daha güvenle kullanılabilen bir dalga boyudur. Duetto MT EVO ile iki dalga boyu aynı anda kullanılabilir ve hatta hangisinin ne oranda kullanılacağı ayarlanabilir. Böylece kıl kökü ve gövdesi daha iyi hedeflenerek koyu ten renginde ve ince tüylerin varlığında bile hem etkili hem güvenli epilasyon sağlanır.

Duetto MT EVO ile epilasyonun Avantajları:

  • Yıl boyu epilasyon imkanı
  • Her cilt tipinde güvenli epilasyon
  • İnce ve daha açık renkli kıllarda bile etkili epilasyon
  • Özel Zimmer ek cilt soğutma ile konforlu epilasyon
  • Paradoksal hipertrikoz denen, özellikle yüz bölgesinde diğer lazerlerden sonra meydana gelen kıllanma artışı gibi bir yan etkinin olmaması.

DİĞER BLOG YAZILARI

Güncel haber ve içerikleri bizimle takip edebilirsiniz.

Doğal Ürünlerle Yapılan Cilt Maskelerine Dikkat

Doğal Ürünlerle Yapılan Cilt Maskelerine Dikkat

Ergenlik döneminde en fazla karşılaşılan sorunlardan biri olan akne (sivilce) tedavisiyle ilgili internette pek çok doğal maske tarifi bulunuyor.

Detaylar
Paris Işıltısı

Paris Işıltısı

Paris ışıltısı, anti-aging yani yaşlanma karşıtı tedavisi için uygulanan ve yüze canlandırılmış ve iyi bir cilde sahip olmak için uygulanan ameliyatsız enjeksiyon yöntemlerinden biridir.

Detaylar

BİZE ULAŞIN

0 324 331 02 03 Uzm. Dr. Ayşegül Güney Whatsapp 0 553 111 85 03 Güvenevler Mahallesi 1919 Sokak Medikal Plaza No: 3 Kat: 2 Yenişehir/Mersin [email protected] Yol Tarifi Al Çalışma Saatleri Hafta İçi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-16:00

BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
e-posta adresiniz
telefon numaranız
MESAJINIZ

Mersin Uzman Doktor Ayşegül Güney Dermatoloji Muayenehanesi

Sitemiz Sağlık Bakanlığı 15/2/2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesine göre hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmıştır. Bilgiler bir doktorun tanı veya muayenesi yerine geçmez. Hastalığınız hakkında muhakkak doktorunuza danışınız.